Четверг, 28.03.2024, 10:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2016 » Ноябрь » 28

Шановні сусіди!

26 листопада 2016 р. відбулися загальні збори членів ОСББ «Драгоманова 6/1». Зараз розпочався етап голосування за допомогою листів опитування. Просимо вас висловити свою думку щодо питань порядку денного зборів. Для тих, хто не зміг бути присутнім на зборах, коротко пояснюємо пункти порядку денного з листів голосування.

1) Питання 1 (обрання голови зборів, секретаря та лічильної комісії) голосувалося на зборах шляхом піднімання рук.

2) Ревізійна комісія – фахівці з числа мешканців у галузі фінансів, аудиту, з технічних питань – люди, що погодилися допомагати правлінню  та контролювати фінансові результати роботи ОСББ, регулярно подавати мешканцям звіти.

3) Обрання форми управління нашим будинком. Це визначення того, будемо ми ним управляти самі через ОСББ чи будемо залишатися в обслуговуванні жеку, а потім і приватної управляючої компанії, на діяльність яких ми ніяк не зможемо впливати. Без взяття будинку в управління ми не зможемо почати процедуру передачі нам землі під парковку, не зможемо претендувати на приміщення, де раніше працював жек, та дві службові квартири, що є у нашому будинку. Будинок може бути нами прийнятий ОСББ тільки після передачі жеком нам усієї документації та проведення технічного аудиту стану будинку. Як тільки це станеться, ви почнете отримувати платіжки вже від імені ОСББ.

4) Затвердження розмірів внесків. Ми виконали розрахунки та склали економічно обгрунтований кошторис. Мінімально можливий тариф, за якого більш-менш нормально можна обслуговувати будинок та спробува ... Читать дальше »

Просмотров: 790 | Добавил: Bombardier | Дата: 28.11.2016