Четверг, 28.03.2024, 21:26
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2016 » Май » 4 » ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення установчих зборів Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку!
13:13
ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення установчих зборів Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку!

Шановні власники квартир нашого будинку!

Повідомляємо Вам про те, що 04 червня 2016 року об 11-00 за адресою м. Київ, вул. Кошиця, 11 (актова зала Дарницької районної держадміністрації) відбудуться установчі збори об‘єднання співвласників багато-квартирного будинку, що розташований за адресою: м. Київ, вул. Драгоманова, 6/1.

Збори проводяться з ініціативи ініціативної групи в складі: Бєляєв О.В. (кв. 131), Вдовиченко Ю.І. (кв.192), Гузько В.Б. (кв. 502), Кутас О.О. (кв. 704), Лубенець О.І. (кв. 299), Молюков Б.П. (кв. 543), Омельян С.А. (кв. 639), Тесленко Є.В. (кв. 646).

Порядок денний (перелік питань, що виносяться на голосування):

1. Вибори голови, секретаря та лічильної комісії установчих зборів.

2. Створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку «Драгоманова, 6/1» (далі – ОСББ).

3. Затвердження Статуту ОСББ. (посилання кликабельне, ознайомтесь будь ласка з положеннями статуту. Обговорити та внести свої пропозиції можна ТУТ )

4. Вибори правління ОСББ.

5. Вибори ревізійної комісії ОСББ.

6. Надання повноважень представнику установчих зборів на здійснення всіх дій, необхідних для дер-жавної реєстрації ОСББ.

Запрошуємо Вас взяти участь в установчих зборах.

Попередня реєстрація власників квартир та нежитлових приміщень буде проводитися з 10-00 до 10-55 в актовій залі Дарницької РДА в день проведення установчих зборів.

Для участі в установчих зборах потрібно пред’явити документ, що посвідчує особу власника (паспорт) та документ, що посвідчує право власності на квартиру чи нежитлове приміщення.

Представнику власника додатково необхідно пред’явити довіреність, оформлену відповідно до чинного законодавства, або інший документ, що підтверджує повноваження представника, та документ, що під-тверджує його особу (паспорт).

 З повагою, ініціативна група (інформація на сайті будинку http://ploschadka36.at.ua/).

 

Просмотров: 600 | Добавил: Bombardier | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]