Четверг, 25.04.2024, 10:19
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2016 » Август » 19 » Реєстрація ОСББ "Драгоманова 6/1"
15:40
Реєстрація ОСББ "Драгоманова 6/1"

 

ШАНОВНІ СУСІДИ!

ВІТАЄМО ВАС!

17.08.2016 року в нашому будинку зареєстровано

ОСББ «ДРАГОМАНОВА 6/1»!

 

Ініціативна група висловлює свою подяку всім, хто підтримав нас. А це більшість мешканців будинку.

У нас є і буде багато роботи, і нам багато чого потрібно буде вам сказати.

Хочемо зазначити, що взяття будинку на баланс поки що не є нашим першочерговим завданням, оскільки існує ряд питань, які необхідно спочатку вирішити, а саме:

 

- отримати інформацію щодо всіх приміщень та прибудинкової території, які належать мешканцям нашого будинку (для прикладу: в сусідньому будинку Драгоманова, 4а всі приміщення, а також підвал, що будувалися за кошти мешканців, було продано попереднім балансоутримувачем);

 

- провести технічний аудит будинку відповідно до технічної документації, з’ясувати реальну ситуацію щодо стану будинку та довести цю інформацію до мешканців (у будинку по Драгоманова, 4а є проблеми, які забудовник переклав на плечі мешканців). У нас теж є такі проблеми.

 

Тому КП «Житло-сервіс» певний час буде продовжувати обслуговувати будинок, а ми займемося питаннями, які вимагають швидкого вирішення в інтересах нас з вами, мешканців будинку.

 

Починаючи з вересня місяця ми будемо повідомляти вас про хід наших робіт на сайті будинку http://ploschadka36.at.ua/. Там ви зможете також отримати інформацію і щодо того, як пройшло голосування з питань, що виносилися на установчі збори.

Також восени ми плануємо провести загальні збори мешканців будинку, де відзвітуємо про виконану роботу і разом з вами позначимо нові стратегічні цілі.

Наразі тепер ми можемо офіційно відстоювати інтереси мешканців будинку!

ЩЕ РАЗ ДЯКУМО ВСІМ ЗА ПІДТРИМКУ І ТЕРПІННЯ!

З повагою, ваша ініціативна група

ПРОТОКОЛ УСТАНОВЧИХ ЗБОРІВ

Просмотров: 866 | Добавил: Bombardier | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]